Blogolj!

Steven Spielberg aggódk lánya pornós tervei miatt

A rendező lánya nemrég jelentette be, hogy pornózni fog, és a hírek szerint szülei „érdeklődnek” Mikaela filmes tervei iránt. Persze azért ez nem teljesen van így.

Steven Spielberg lánya belekóstol a pornózásba

És nem arról van szó, hogy a rendező lánya egy pornózásról szóló játékfilmben fog szerepelni, viszont tény, hogy kipróbálja magát a filmiparban. De nem úgy, ahogy apja. Nagyon nem úgy. Mondhatni az alma kicsit messze esett a fájától, ugyanis a mindössze 23 éves Mikaela Spielberg nemrég bejelentette a szüleinek, hogy pornózni fog és sztriptíztáncosként akarja keresni a kenyerét.

Mert az érdeklődés nem „úgy” értendő jelen esetben, hanem támogatással vegyített, aggódással teli értetlenkedés, amiről Spielberg nemrégiben nyilatkozott is bővebben.

Mikaela Spielberg ugyanis azzal magyarázza a pornófilmezéshez és sztripperkedéshez fűződő terveit, hogy elege lett abból, hogy mások miatt rosszul érezze magát a bőrében, és most már a maga ura akar lenni, így inkább ledobja a textilt...

A fentiek fényében nem igazán tudjuk hibáztatni a rendezőt, hogy zavarban van, és nem igazán érti a helyzetet, annak magyarázatát meg pláne nem, mindenesetre a lány nagyon reménykedik abban, hogy szülei „BÜSZKÉK” lesznek rá, már csak azért is, mert sikerült legyőznie alkoholproblémáit, amibe 21 évesen majdnem belehalt. Utóbbi miatt mondjuk a büszkeség érhető is lenne, de a nyakatekert pornó miatt ki tudja…

Érhető módon tehát zavar van az erőben, de rendesen. A leányzó legalább magabiztos, ha már más nem érti, mi van.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/90963/pics/lead_800x600.jpg
Steven Spielberg,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?