Blogolj!

Elhalasztották a Mission: Impossible olaszországi forgatását a koronavírus miatt

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Tom Cruise még legalább két Mission: Impossible-filmmel biztos, hogy jelentkezik, a soron következő epizódhoz Olaszországban is forgattak volna, amit a most tomboló koronavírus-járvány miatt egyelőre jegelnek.

A Paramount filmstúdió közleményben tudatta, hogy a járvány miatt elhalasztották a Mission: Impossible új részének háromhetesre tervezett olaszországi forgatását. Az eredeti tervek szerint a felvételek hétfőn kezdődtek volna Velencében, azonban a hétvége óta elég necces a helyzet az észak-olaszországi térségben,  a koronavírus miatt még a velencei karnevált is két nappal hamarabb kellett befejezni.

Olaszország elkeseredetten harcol a koronavírussal (FRISSÜL)

Az elmúlt napokban egyre több embert betegített meg az új koronavírus, többen meg is haltak. A járvány miatt rendkívüli intézkedéseket vezettek be. Cikkünk folyamatosan frissül. Beszámolónk folyamatosan frissül! Észak-Olaszországot, vele együtt az olasz futballt is letarolta a hétvégén a koronavírus, de ez még csak a kezdet: a teljes sportéletet ellehetetlenítheti a járvány - írja elemzésében az Index.

A stúdió közleményében hangsúlyozta, hogy számukra a Mission: Impossible 7. stábjának és szereplőinek biztonsága elsőbbséget élvez, ezért változtattak a forgatási terven. Emellett azt is megjegyezte, hogy folyamatosan figyelik az olasz helyzetet, és annak ismeretében hoznak majd döntést a forgatás folytatásáról.

A Mission: Impossible 7. részének premierjét eredetileg 2021 júliusára tűzték ki, a 8. epizódot pedig egy évvel később tervezik bemutatni, egyelőre még nem tudni, hogy a mostani helyzet miatt lesznek-e csúszások.

(Borító: complex.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/90939/pics/lead_800x600.jpg
akció,Mission: Impossible,Rövidzárlat,Tom Cruise
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?