Blogolj!

Jason Momoával érkezik Ozzy új videóklipje

A Trónok harcával befutó, majd az Aquamannel pedig igazi szupersztárrá váló Jason Moma már Budapesti tartózkodása alatt is bebizonyította, hogy igazi metál rajongó, ugyanis gyermeki rajongással zúzta végig a Slayer és a Megadeth magyarországi koncertjét.

Persze a színész korábban se titkolta, hogy mely zenei irányzat felé húz a szíve, de azért jó volt látni, hogy pont hazánkban vált valóra az egyik álma. Most a Sötétség Hercegével élheti ki a zene - na meg persze a rocklegenda - iránti rajongását, ugyanis Momoa bújhat majd Ozzy bőrébe a zenész következő klipjében. A Scary Little Green Men című dalhoz érkező kisfilmhez már be is futott rövidke kedvcsináló.

Az egy perces kis szösszenetből egyelőre csak annyi derült ki, hogy elég minimalista lesz, legalábbis a díszletet illeti: sötét folyosó, villódzó fények egy mikrofonállvány na meg persze Jasaon Momoa, mint Ozzy Osbourne. De hát nem is kell több, úgy meg pláne, hogy már ebből a pár másodpercből is kiderült, hogy Momoa mennyire élvezi ezt az egészet.

(Borító: kerrangcdn.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/90791/pics/lead_800x600.jpg
Jason Momoa,Vegyes vágott,videó,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?