Blogolj!

16 év után újra összeáll a Jóbarátok

Az igazi rajongók sosem adták fel a reményt, hogy esetleg újra összeáll a csapat, és most, 16 év elteltével tényleg meg is történik a dolog.

És ez már nem csak ábrándozás, vagy pletyka, hanem maguk a színészek (Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer, Lisa Kudrow és Matt LeBlanc) jelentették be Instagramon.

Az egész egyesülés apropója igazán prózai, ugyanis ezzel akarják már jó előre felturbózni az HBO Max streaming-szolgáltató májusi elindulását.

A csapat nem a megszokott módon tér vissza, mivel az a terv, hogy egy forgatókönyv nélküli, improvizatív részt fognak leforgatni, ezzel szépen felfuttatva nemcsak a csatornát, hanem a sorozat eredeti részeit is, ugyanis az HBO Maxon mind a 236 epizód elérhető lesz az előfizetők számára.

A rutint és a pörgősséget az a Ben Winston fogja biztosítani, aki James Corden késő esti showműsorát is rendezi, valamint a nagy reunionhoz csatlakoznak még a sorozat eredeti producerei is, azaz Marta Kauffman, David Crane és Kevin Bright, szóval ez már tuti: a rajongók álma májusban tényleg teljesül.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/90779/pics/lead_800x600.jpg
Jóbarátok,Rövidzárlat,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?