Blogolj!

Közeledik a Nicolas Cage-túladagolás

Van egy olyan érzésünk, hogy a rajongók és a gyűlölködők is imádni fogják a Cage-túltengést.

Nicolas Cage tipikusan az a színész, akitől vagy a falra mászunk, vagy nagyon imádunk. Mindenki döntse el maga, hogy melyik táborba tartozik, de az az egy biztos, hogy van valami ebben az emberben, ami miatt mindig foglalkozni kell vele.

Valószínűleg ő és a Lionsgate is így gondolta, mert egy olyan projekttel álltak elő, amiben annyi Nicolas Cage lesz, hogy nem győzzük majd kapkodni a fejünket.

A The Unbearable Weight of a Massive Talent (A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya) már a címével is jól indít, és az lesz a lényege, hogy Cage különböző szerepekben és életkorokban fogja sajt magát alakítani, miközben olyan Cage-klasszikusokat játszik újra, mint az Ál/Arc vagy a Con Air – A fegyencjárat. Ja, és természetesen saját magát is narrálja majd a filmben.

A filmben majd a fiatal és az öreg Cage fog állandó vitákat folytatni egymással karrier, drogügyek és egyéb problémák miatt, azaz a mozi egy sajátos „múltbanézés” lesz a színész életét és karrierjét tekintve.

A projekt már így is csodálatosan hangzik, viszont a premierre még várni kell, az amerikai mozikba 2021. március 19-én érkezik.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/90744/pics/lead_800x600.png
Nicolas Cage,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?