Blogolj!

Steven Spielberg lánya belekóstol a pornózásba

És nem arról van szó, hogy a rendező lánya egy pornózásról szóló játékfilmben fog szerepelni, viszont tény, hogy kipróbálja magát a filmiparban. De nem úgy, ahogy apja. Nagyon nem úgy.

Mondhatni az alma kicsit messze esett a fájától, ugyanis a mindössze 23 éves Mikaela Spielberg nemrég bejelentette a szüleinek, hogy pornózni fog és sztriptíztáncosként akarja keresni a kenyerét.

Spielbergnek és Kate Capshaw színésznőnek egyébként hét gyereke van, ebből három örökbefogadott, köztük Mikaela is. A lánynak nehéz gyerekkora volt (mint sok híres szülő gyerekének), étkezési zavarokkal és depresszióval küzdött és állítása szerint az évek során belefáradt abba, hogy folyamatosan kihasználják a testét és mások miatt megutálja önmagát, így elsőre kissé ironikus módon most a pornózással kezébe veszi sorsát, és maga dönt arról, hogy kihasználja a testét.

Döntése viszont szigorúan csak magáról szól, tehát egyedül lesz majd a kamerák előtt, már csak azért is, mert van egy 47 éves vőlegénye, Chuck Pankow dartsversenyző.

Állítólag a szülők (Steven Spielberg és Kate Capshaw színésznő) „érdeklődőek” a lányuk tervei iránt, bármit is jelentsen ez és Mikaela pedig reméli, hogy szülei büszkék lesznek rá, hogy sikerült kimásznia a mélypontról és látni fogják mennyire magabiztos nő vált belőle. Mondjuk ez kissé ellentmondásos és vitatható logika, de annyi baj legyen, valószínűleg a szülők mellett még sokan fognak „érdeklődni” a lány munkája iránt.

(borító: Gettyimages / Donato Sardella / Contributor)

Címkék: Vegyes vágott
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/90694/pics/lead_800x600.jpg
Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?