Blogolj!

A Netflixen tér vissza Sophia Loren

Az olasz dívát már régóta nem lehetett látni képernyőn, de nemsokára a Netflixen debütáló Előttem az élet című filmben lesz főszereplő.  

A Netflix még idén bemutatja a színésznő fia, Edoardo Ponti rendezésében forgatott filmet. A produkció alapjául szolgáló regényt Romain Gary litván származású francia regényíró Émile Ajar álnéven írta 1975-ben, ami nem először kerül feldolgozásra, ugyanis a műből már 1978-ban készült filmadaptáció Simone Signoret főszereplésével, ami elnyerte a legjobb idegen nyelvű film Oscarját is.

Sophia Loren a fia filmjében játszik főszerepet

Újra egy komoly főszerepben tündökölhet a 84 éves olasz filmdíva: Sophia Loren ezúttal fia , Edoardo Ponti új filmjében, az Előttem az élet című regény filmadaptációjában mutathatja meg tehetségét. Romain Gary litván származású francia regényíró Émile Ajar álnéven írta 1975-ben az Előttem az élet című világhírű regényét.

 A mostani feldolgozásban tehát Loren lesz a főszereplő. A holokauszttúlélő Rosa mamát alakítja majd, aki szárnyai alá veszi a 12 éves utcagyereket, Momót. Az idős, magányos asszony és a gyerek között szoros érzelmi kapcsolat alakul ki, megvédik egymást, szokatlan családot alkotnak a tengerparti olasz városban, ahol élnek.

Ted Sarandos, a Netflix tartalom-előállítási igazgatója Lorent a világ egyik legnagyobb színésznőjének nevezte, és hangsúlyozta, hogy az Előttem az élet olyan történetet mesél el, amely - akárcsak Sophia Loren - az olasz és a globális közönséget is magával ragadja majd.

(borító: AFP / EVGENYA NOVOZHENINA / SP)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/90605/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,Rövidzárlat,Sophia Loren
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?