Blogolj!

Érkezik az Egyik kopó, másik eb sorozatverzója

Már rég feladtuk azt kérdezgetni, ha "Miért?", ha egy újabb tök értelmetlen remake vagy reboot érkezik, legyen szó mozifilmről, vagy akár tévésorozatról. Na most is ez a helyzet, ugyanis a fejesek legújabb agymenése az, hogy sorozatként tér vissza Tom Hanks 1989-es klasszikusa, az Egyik kopó, másik eb

Az újabb totál fölösleges széria a Disney+ kínálatát gyarapítja majd, a legfrissebb hírek szerint pedig már a főszereplőjét is megtalálták az egyelőre 12 részesnek ígérkező produkciónak, Josh Peck (Bódulat, Vörös hajnal) személyében.

Nem bennünk van a hiba, ha nem mondd sokat a 33 éves Peck neve, hiszen a színész eddig főleg szinkronmunkáiról, valamint kisebb film- és sorozatszerepei kapcsán volt ismert. Szóval nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a Disney+ sorozata lesz az eddigi legfontosabb munkája.

Josh Peck

A szériáról egyébként már azt is tudni, hogy a Minden lében négy kanál alkotója, Matt Nix kezei közül kerül majd ki, valamint, hogy a sztori középpontjában a már marsalli ranggal büszkélkedhető Turner fog állni, akinek természetesen igazi kihívás lesz közös nevezőre jutnia az örökbe fogadott, eléggé szófogadatlan kutyájával.

(Borító: smushcdn.com, Fotó: collegecandy.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/90556/pics/lead_800x600.jpg
krimi,remake,Rövidzárlat,Sorozat,vígjáték
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?