Blogolj!

Nyáron startol az új Indiana Jones-film forgatása

Harrison Ford szerint nyártól már tényleg  elkezdik forgatni az Indiana Jones ötödik részét. A 77 éves színész  erről Ellen DeGeneres műsorában beszélt.

Rengeteg kavarás meg halasztás volt már az egyelőre még cím nélkül futó ötödik felvonás körül, most azonban, ha lehet hinni a címszereplőnek - és már miért ne lehetne, - akkor végre egyenesben vannak a dolgok és nyáron vagy késő nyáron látnak hozzá a forgatáshoz.

A rendezői széket ezúttal is Steven Spielberg foglalhatja majd el, akinek korábbi négy részt is köszönhetjük, és természetesen most is Harrison Fordot akarja látni Ifjabb dr. Henry Walton Jones, ismertebb nevén Indiana Jones régészprofesszor szerepében. Ford 1981 óta alakítja Indy szerepét, legutóbb 2008-ban, az Indiana Jones és a kirstálykoponya királysága című filmben bújhatott  a pimasz kalandor bőrébe.

A forgatókönyvön David Koepp (Jurassic Park, Mission: Impossible) dolgozhat, a történetről egyelőre még semmit nem tudni. Ha tervek szerint haladnak a dolgok, és nyáron már valóban elkezdik forgatni a filmet, akkor a jövő nyáron láthatjuk végeredményt.

(Borító: vitalthrills.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/90521/pics/lead_800x600.jpg
Harrison Ford,Indiana Jones,kaland,Rövidzárlat,Steven Spielberg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?