Blogolj!

Oscar-gála: Újabb sztárokkal bővült a díjat átadók névsora

Salma Hayek színésznő

Ha már műsorvezető nincs és évről évre egyre kisebb  nézettsége a díjátadónak, legalább sztárok legyenek roskadásig az eseményen.

És persze nem is nehéz megtölteni a gálát ismert arcokkal, hiszen annak ellenére, hogy egyre kisebb presztízse van a díjnak, azért még mindig ez az etalon, Oscart kiált mindenki, ha egy jó alakítást lát (már csak megszokásból is).

Spike Lee filmrendező

A nyertesekről egy hét múlva már többet fogunk tudni, egyelőre így maradjunk a díjat átadóknál: a nemrég bejelentett nevek mellé most újak kerültek, így Salma Hayekkel, Spike Lee-vel bővült a lista, de itt még nincs vége, ugyanis Utkarsh Ambudkar, Brie Larson, Ray Romano és Rebel Wilson is csatlakozik hozzájuk. 

Timothée Chalamet és Gal Gadot is ad át díjat az Oscar-gálán

Még ha műsorvezető nem is lesz a filmes világ legnagyobb eseményén, az A listás sztárokból akkor sem lesz hiány. A Variety szerint Timothée Chalamet, Will Ferrell, Gal Gadot, Julia Louis-Dreyfus és Lin-Manuel Miranda is díjátadóként működik közre az Oscar-gálán, amit tíz nap múlva rendeznek meg Los Angelesben. A 92.

A gálát helyi idő szerint vasárnap este tartják meg Hollywoodban, itthon az elszántaknak hétfő hajnalig kell ébren maradniuk, ha végig akarják nézni a díjátadót.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/89973/pics/lead_800x600.jpg
Oscar-díj,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?