Blogolj!

Sorozat készül a brit uralkodócsaládról

Eddig is számos alkalommal vitték képernyőre a királyi családot, de most animációs sorozat készül róluk, méghozzá a hatéves György herceg főszereplésével.

Az HBO Maxra készülő széria a kis Györgyöt helyezi a sztori középpontjába, a tervek szerint a cselekményt így az ő nézőpontjából fogjuk látni, ami már csak azért is érdekes, mert a sorozatot szatirikus hangvételűnek ígérik, amit az is alátámaszt, hogy a forgatókönyvíró és executive producer az a  Gary Janetti, aki a nem túl píszí Family Guyt és a Will & Grace-szériákat is készíti. Az animációs sorozatot Janetti királyi házzal foglalkozó, szatirikus Instagram-oldala ihlette, amelynek 900 ezer követője van.

Az anyaghoz igen menő nevek csatlakoztak egyébként: Harry herceget Orlando Bloom szólaltatja meg, feleségét, Meghan Markle-t pedig Condola Rashad. Lucy Punch hangján szólal meg Kate Middleton, Tom Hollander hangján Fülöp herceg és Károly herceg, Frances De La Tour lesz II. Erzsébet királynő és Iwan Rheon Vilmos herceg szinkronhangja. György herceg inasát, Owent Alan Cumming alakítja a rajzfilmben.

(borító: Ranald Mackechnie/Handout via REUTERS)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/89249/pics/lead_800x600.jpg
animáció,Rövidzárlat,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?