Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Tarantino sorozatot csinál a Volt egyszer egy…Hollywoodból

A rendező mostanában egyre több filmes tervet jelent be, kérdés, hogy ezekből mi fog megvalósulni.

Még a nyáron jött ki legújabb mozija, a tíz Oscarra jelölt Volt egyszer egy…Hollywood, megpendítette a Kill Bill harmadik részéről is a húrokat, most pedig a Volt egyszer…-nek a sorozatverziójáról beszél. Egészen pontosan arról, hogy csinál egy spin-off szériát, amiben a filmben szereplő Bounty Law westernt forgatja le.

A minisorozat öt darab félórás etapokból állna, aminek főszereplője a Leonardo DiCaprio által a moziverzióban megformált Rick Dalton lenne, aki Jack Cahillt alakítaná a sorozatban, viszont a széria Cahill karakterére koncentrálna leginkább és nem Daltonéra.

Nem arról szól, hogy Rick Dalton eljátssza Jack Cahillt. Ez Jack Cahillről szól.

-nyilatkozott Tarantino, aki elmondta azt is, hogy a Volt egyszer egy… készítése közben is számos régi western sorozatot nézett anyaggyűjtésképp, és egyszerűen kíváncsi volt, ő maga is meg tudna-e rendezni a saját klasszikus westernszériáját úgy, hogy alig fél órába sűrít rengeteg feszültséget és drámát.

A konkrétumok (ha egyáltalán ezeket annak lehet nevezni) itt véget is értek egyelőre, viszont nagyon úgy fest, hogy Tarantino készen áll a feladatra, ugyanis mindegyik részt saját maga írja és rendezi majd és ha ez még nem lenne elég, a tervei szerint egy éven belül a Volt egyszer egy…Hollywood eredeti, négyórás vágott verzióját is bemutatja a nagyérdeműnek.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/89062/pics/lead_800x600.jpg
Quentin Tarantino,Rövidzárlat,Sorozat,Volt egyszer egy Hollywood,western
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?