Blogolj!

Önvédelemre hivatkozik a színésznő, aki leszúrta saját anyját

Mollie Fitzgeraldot még év elején tartóztatták le édesanyja megölése miatt, a napokban pedig nyilvánosságra kerültek azok az iratok, amikben a színésznő önvédelemre hivatkozik.

Mint ahogy mi is megírtuk, az eset még december 20-án történt, amikor is a 68 éves Patricia E. Fitzgerald  házához kihívták a rendőröket. Az asszony szúrt sebbel találták meg, akin már  nem lehetett segíteni és életét vesztette.

Állítólag a színésznő hívta ki a rendőröket, miután anyja késsel fenyegetőzött és miután sikerült elvennie tőle azt, megszúrta a nőt önvédelemből. Állítását a dulakodás nyomai támasztják alá, egy törött lámpa, betört fal és felborult szék, valamint a színésznő kezén vágások is voltak.

Az áldozat férje szerint felesége termetéből fakadóan sem jelenthetett veszély a színésznőre. Elmondása szerint a nő mostanában igen agresszíven viselkedett, december 20-án is próbáltak kimenekülni előle a szobából, mielőtt megtörtént volna a halálos szúrás.

Mollie Fitzgerald bejelentette a meghallgatáson, hogy maga látja el védelmét. A bíró elrendelte a színésznő pszichológiai kivizsgálását, és amennyiben bűnösnek találják, akár 54 évre is börtönbe kerülhet.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/88952/pics/lead_800x600.jpg
bíróság,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?