Blogolj!

Meghan Markle máris visszatér a filmezéshez?

Most, hogy a fél világ azt találgatja, hogy vajon milyen hatása lesz a Megxitnek, azaz, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle függetlenedik a királyi családtól, az egykori színésznőnek máris egyértelmű tervei vannak.

Mondjuk ez nem meglepő, hiszen egy ekkora elhatározást általában komoly megfontolások előznek meg és most nagyon úgy néz ki, hogy Markle máris leszerződött a Disney-vel. Bár még sok mindent nem tudni a projektről, de a pletykák szerint Harry herceg nyomta be őt a céghez, de még a Nagy Bejelentés előtt már alá is írták a szerződést. A filmközeli állapot nem lenne újkeletű dolog, hiszen Markle királyi élete előtt színésznő volt, leginkább a Briliáns elmék című sorozattal vált ismertté.

A meg nem erősített hírek szerint Markle egyelőre csak a hangját adja majd egy anyaghoz és az ezért járó pénzt nem teszi zsebre, hanem egy elefántmentéssel foglalkozó jótékonysági szervezet kapja majd meg.

Szintén a pletykák szerint Meghan Markle már hetekkel ezelőtt megkezdte a munkát és stúdióba vonult, de az egész sztorit sem a Disney, sem az Elephant Without Borders nevű szervezet nem erősítette meg, így egyelőre maradnak a találgatások.

(borító: Mark Large/Pool via REUTERS)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/88843/pics/lead_800x600.jpg
Disney,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?