Blogolj!

Újabb fura videóval jelentkezett Kevin Spacey

Abban megegyezhetünk, hogy Kevin Spacey egyre furcsább. Vagy csak egy kiváló troll.

Én nemcsak azért, mert két évvel ezelőtt robbant a bomba, miszerint több alkalommal is szexuálisan zaklatott férfiakat, ami miatt bírósági ügye is lett, hanem mert néha olyan videókkal is jelentkezik, amikben a Kártyavárból ismert Frank Underwoodként beszél kicsit sejtelmesen, kicsit a saját életét és a fikciót összemosva.

Furcsa videóban bukkant fel Kevin Spacey

Ezer éve nem hallottunk Kevin Spacey felől, ami érthető is, hiszen egy tucat zaklatási ügye derült ki az elmúlt időszakban, ami nem igazán vetett jó fényt a színészre. Spacey ezt fokozta azzal, hogy bevallotta, hogy meleg, majd elvonult a világ szeme elől, miután kirúgták a Kártyavárból is.

Most pedig, hogy karácsony van, nem hagyhatta ki az alkalmat, hogy újra bejelentkezzen, ezúttal is Frankként, ahol olyanokat mond, hogy:

Ugye nem gondoltátok, hogy kihagyom az alkalmat, hogy boldog Karácsonyt kívánjak? Elég jó volt ez az év, és hálás vagyok, hogy újra egészséges vagyok. Ennek fényében változásokat vezettem be az életembe, és titeket is erre biztatnálak

A balhés időszakának fényében pedig kimondottan bizarrnak hat az, amikor azt mondja, hogy

Tudom, mit gondoltok. Hogy ez most komoly? Halálosan komoly. De bízzatok bennem, ez nem ennyire bonyolult. Ha legközelebb valaki valami olyat tesz, ami nem tetszik nektek, támadhatjátok. De vissza is tarthatjátok a dühötöket, és tehettek valaki teljesen váratlant: öljétek meg az illetőt a kedvességetekkel.

Kicsit hidegrázós azért, lássuk be.

(borító: Alan Davidson/Silverhub/REX/Shutterstock)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/88012/pics/lead_800x600.jpg
Kevin Spacey,Vegyes vágott,videó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?