Blogolj!

Tom Cruise megállíthatatlan - Két új Mission: Impossible-film is érkezik

Úgy látszik Tom Cruise közel a hatvanhoz sem hajlandó visszavenni a tempóból, ugyanis két újabb Mission: Impossible-filmet jelentettek be az ő főszereplésével.

A most 57 éves színészt már 1996 óta láthatjuk Ethan Hunt, a széria főhősének szerepében. A 2021 júliusában érkező hetedik, és a 2022 augusztusában érkező nyolcadik felvonás Cruise mellet egy sor új színészt is felvonultat majd.

A készülő projektekről már azt is tudni, hogy a Paramount és a Skydance égisze alatt érkezik, forgatókönyvíró-rendezője pedig Christopher McQuarrie (A holnap határa, Mission: Impossible - Utóhatás) lesz, aki már azt is bejelentette, hogy az új arcok között olyan nevek szerepelnek, mint Shea Whigham (Joker, Alelnök), Hayley Atwell (Amerika kapitány: Az első bosszúálló, Carter ügynök) vagy Pom Klementieff (A galaxis őrzői vol. 2.).  A régi szereplők közül pedig továbbra is Rebecca Fergusont láthatjuk majd Ilsa Faust szerepében.

A Paramount a Mission: Impossible 7. részének premierjét 2021. július 23-ára, a 8. részét pedig 2022. augusztus 5-ére tervezi. Addig sem maradunk is Tom Cruise nélkül, ugyanis a Top Gun: Maverick 2020 júniusában érkezik a mozikba.

(Borító: indiewire.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/87903/pics/lead_800x600.jpg
akció,krimi,Mission: Impossible,Rövidzárlat,Tom Cruise
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?