Blogolj!

Megpróbálnak finomítani a hátborzongató Macskák effektjein

Senki nem érti, hogy mégis hogyan történhetett az, hogy a Macskák című musical moziverziója olyan botrányosra és ijesztőre sikeredett, hogy ezt a szakértő szemek nem vették észre. Az internet népe viszont jogosan kiakadt, így a forgalmazó meglepő lépésre szánta el magát.


Ugyanis nem szokás a premiernapon (a Macskákat most pénteken mutatták be az Államokban) a forgalmazó stúdió e-mailben jelezte a moziknak, hogy kapni fognak egy frissített (értsd: javított) verziót a filmből, ezzel korrigálva a libabőrös szörnyszülött-fiaskót.

Újabb előzetessel riogat a Macskák

Egyetlen embert sem ismerek, aki képest volt megbirkózni a Macskák moziverziójának előzetesével és ez a legújabb kedvcsináló esetében sem változott. A hideg futkos az ember hátán, pedig ez csak másfél perc és nem az egész film.

Ilyen egyébként még nem történt olyan filmmel, amit már moziba küldtek – jegyzi meg a Hollywood Reporter - szóval ebből is látni, hogy a kétségbeesés és a kapkodás nagy, pláne ha azt is figyelembe vesszük, hogy hiába a sztárparádé és a már jól ismert musical, eddig csak 2,6 milliót hozott a konyhára, miközben 95 millió dollárból készült. Ezt támasztja alá az is, hogy csupán 20 százalékon áll a film.

(borító: rogerebert.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/87835/pics/lead_800x600.jpg
musical,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?