Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Ilyen nincs, de mégis van: jön a Reszkessetek, betörők! remake

Sokáig próbáltuk remélni, hogy csak pletyka, miszerint készül az egyik legnagyobb karácsonyi klasszikus, a Reszkessetek, betörők! újrázása, de kiderült, hogy sajnos a hír igaz.

Bejelentették ugyanis a film szereplőit, így már nincs visszaút: lesz karácsony Kevin nélkül. A színészek (ki tudja, mi okból vállalták el), első körben most a szülők lesznek (A hivatal amerikai verziójából ismert Ellie Kemper és a komikus Rob Delaney) és az otthon felejtett srác is megvan, de ő nem a klasszikus értelemben vett Kevin lesz, hanem csak egy gyerek, akikről az eredeti filmhez hasonlóan megfeledkeznek a szülei. Őt Archie Yates alakítja majd, aki viszonylag kezdőnek számít, eddig csak a Jojo nyusziban szerepelt.

A Disney egy őrült ötletnek (vagy ugye épp az ötlettelenségnek) köszönhetően még augusztusban jelentette be, hogy miután felvásárolta a 20th Century Foxot, klasszikus vagy jól ismert filmek újrázását fogja megcsinálni. Így készül majd többek között a Tucatjával olcsóbbnak vagy épp az Éjszaka a múzeumban című mozinak is remake-je, csak kérdés, hogy minek?

(borító: 20th Century Fox, fotó: Rex/Shutterstock)

Címkék: remake, Rövidzárlat
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/87382/pics/lead_800x600.jpg
remake,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?