Blogolj!

Remake készül A szökevényből

Már meg sem lepődünk, ha olyan hírt hallunk, hogy egy újabb remake készül egy korábbi klasszikusból, sajnálatos módon ezúttal Harrison Ford kilencvenes évekbeli sikerfilmje, A szökevény a soros.

A készülő produkcióról a The Hollywood Reporter egyelőre ennyit tud, hog a remake forgatókönyvét Brian Tucker írta, aki korábban a Megtört város szkriptjét jegyezte, a rendezői teendőket pedig Albert Hughes (Éli könyve, Halott pénz, Alfa) vállalta be.

A már jól ismert eredeti thriller főhőse a Harrison Ford által alakított orvos, egy bizonyos Richard Kimble, akit felesége meggyilkolása miatt elítéltek, azonban megszökik, majd minden erejével azon lesz, hogy megtalálja az igazi gyilkost. Persze elég nehéz dolga van, amin az sem sokat segít, hogy a Tommy Lee Jones által játszott FBI-ügynök mindent megtesz, hogy elkapja a szökevényt.

Az Andrew Davis rendezte filmnek egyébként nemcsak a közönség köreiben volt nagy sikere, ugyanis hét Oscar-díjra is jelölték, köztük a legjobb film díjára, valamint a legjobb férfi mellékszereplőnek járó kategóriában, amiben Tommy Lee Jones nyert is és szoborral a zsebében távozhatott a gáláról.

(Borító: theatlantic.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/86634/pics/lead_800x600.jpg
dráma,Harrison Ford,remake,Rövidzárlat,thriller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?