Blogolj!

Közeledik a Michael Jackson-film

Ha jobban belegondolunk, akkor jogosan merülhet fel a kérdés, hogy a világsztár életét miért csak most veszik elő a filmesek.

Persze ez nem teljesen igaz, hiszen számtalan dokumentumfilm foglalkozott már a popikonnal, legutóbb például a nagy port kavaró Leaving Neverland, ami az énekes és gyerekbarátai közötti egészségtelen kapcsolatot dolgozza fel.

Amióta viszont egyre nagyobb divatja van a grandiózus zenés életrajzi filmeknek (mint például a Bohém rapszódia, vagy a Rocketman), azóta könnyebben jönnek az ötletek. Itt sem kell messzire menni, ugyanis Graham Kingnek, a Bohém rapszódia producerének sikerült megszereznie Jackson örököseitől a zenehasználati és megfilmesítési jogokat, így pedig már elég kényelmesnek tűnik a forgatásig tartó út.

Ennél többet egyelőre nem tudni, legfeljebb még az adhat bizakodásra okot, hogy azt a háromszoros Oscar-díjas John Logant kérték fel a forgatókönyvírásra, aki A leleményes Hugon, a Gladiátoron és az Aviátoron is dolgozott.

(borító: Phil Dent/Redferns)

1
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/86486/pics/lead_800x600.jpg
életrajz,Michael Jackson,Rövidzárlat,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Mónika 2019-11-24 18:28:52
Csak,hogy a Leaving neverland egy fantasy mese,és nem Michael Jackson életével foglalkozik.Ha nem két pénz éhes hazug senkivel!

Addig is itt a.Square One magyar feliratal


"Elkészült a fordítása az utóbbi idők legjobb dokumentumfilmjének a Michael Jacksont ért vádakról.

Az 1993-ban történt események története ez. A rendező, Danny Wu azt akarta megmutatni, hogyan indultak a Michael Jacksont ért vádaskodások, és miért fizetett ki MJ sokmillió dollárt. (Spoiler: nem, nem azért, hogy kibújjon az igazságszolgáltatás alól.)
Nézzétek meg, megéri a ráfordított időt!
Fordításért nagy-nagy köszönet Agnes Szabenek!
(Felirat a fogaskerék alól választható ki.)

Forrás: Michael Jackson ártatlan)

https://m.youtube.com/watch?v=ZxNDb2PVcoM
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?