Blogolj!

Pierce Brosnan fiai lesznek a Golden Globe-gála nagykövetei

Pierce Brosnan már eddig sem győzte gyermekeit dicsérni, a színésznek ezúttal is minden oka megvan a büszkeségre, ugyanis fiait, Paris és Dylan Brosnant választották a következő Golden Globe-gála nagyköveteinek.

A Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezete (Hollywood Foreign Press Association, HFPA) a mindap jelentette be, hogy a 22 éves Dylan és a 18 éves Paris lesz a januárban megrendezésre kerülő 77. Golden Globe Award gála nagykövete. A tisztséget évről évre híresség gyerekei viselik, akiknek az a feladatuk, hogy a gálán segédkezzenek a díjak bemutatásánál, átadásánál, illetve ők kísérik le a nyerteseket is a színpadról.

A Brosnan fiúk ezzel kapcsolatban elmondták, nem igazán idegesek, sokkal inkább örülnek, hiszen így ők is megjelenhetnek a színpadon.

A díjátadókat nézve nőttem fel, sokszor apával is tartottam a gálára. Igazán megtisztelő, hogy ebben a szerepben lehetünk és leróhatjuk tiszteletünket apánk művészete előtt

mondta Dylan apjáról, Pierce Brosnanről, akit eddig kétszer jelöltek Golden Globe-díjra.

Már csak azért is nagy szám, hogy Dylan és Paris kapta ezt a felkérést, mert ők első fiúk, akiket az HFPA kijelölt erre a szerepre, ehhez persze az is kellett, hogy 2017-ben az eredetileg Miss Golden Globe-nak nevezett címet átnevezzék. Természetesen nem csak abból áll majd a nagykövetek dolga, hogy a gálán jópofizzanak, ugyanis a szervezet a karitatív törekvéseire is fel akarja a figyelmet, hiszen a kiválasztott az HFPA egész évben folyó jótékonysági tevékenységének is az arca lesz.

Már azt is tudni, hogy a Brosnan testvérek a FEED nevű szervezet munkáját fogják segíteni, a szervezet egyébként tápanyagban gazdag élelmiszert juttat el rászoruló iskoláskorú gyerekeknek szerte a világon.

“Segíteni akarunk a gyermekéhezés felszámolásában, a szülőknek pedig abban, hogy az iskolában tudják tartani gyereküket”

– mondta Paris Brosnan.

A díjátadót január 5-én rendezik meg a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotelben. A jelöltek nevét pedig december 9-én hozzák majd nyilvánosságra.

(Borító: people.com, Fotó: kxan.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/86059/pics/lead_800x600.jpg
Golden Globe,Pierce Brosnan,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?