Blogolj!

Korábbi szívrohama miatt alapított saját színházat Antonio Banderas

Pénteken startol Antonio Banderas színháza, szülővárosában Málagában. A világhírű spanyol színész  a Chorus Line (A tánckar) című legendás Broadway-musical bemutatásával váltja valóra régóta dédelgetett álmát.

Az eseménnyel kapcsolatban Banderas elárulta, hogy már húsz éve dédelgetett álma volt egy saját teátrum létrehozása, azonban mindig halogatta a megvalósítását.

"Az utolsó lökés azután jött, hogy szívrohamot kaptam és rájöttem, egyszer mind meghalunk"

- mondta a színész utalva a 2017 januárjában történt esetre, amely végül annyi pozitívummal mégiscsak járt, hogy ez ösztönözte arra, hogy ne halogassa tovább a dolgot és tényleg belevágjon a színházalapításba.

A tengerparti város központjában található, 840 férőhelyes Teatro del Soho Caixabank első előadásának próbái már több hónapja tartanak. Természetesen Banderas nagy hangsúlyt fektetett a megfelelő színészek kiválasztására, így egy igen alapos és hosszú szereplőválogatáson vannak túl. Számokban nézve a dolgot: 1800 jelentkező közül választották ki azt 29 spanyol művészt, akik a főszerepet alakító, egyben társrendező Antonio Bandesasszal együtt léphetnek majd a színpadra.

A darabot január végéig játsszák majd folyamatosan, az pedig a filmsztár népszerűségét is kiválóan tükrözi, hogy az előadásokra kevesebb mint egy nap alatt 15 ezer belépőjegyet adtak el.

(Borító: wegotthiscovered.com, Fotó: billboard.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/86003/pics/lead_800x600.jpg
Antonio Banderas,Rövidzárlat,színház
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?