Blogolj!

Kiderült, melyik a legjobb mozifilm az amerikaiak szerint

Vasárnap este tartották meg Santa Monicában a People’s Choice Awardsot, ahol igazi sztárparádé és díjeső várt mindenkire a popkultúrát zabálók legnagyobb örömére.

Már a nevében is benne van, hogy itt bizony nem a szakma, hanem a közönség ítélkezik a filmekről és sorozatokról, így nem feltétlenül a legjobb, de az biztos, hogy a legmenőbb, legszórakoztatóbb alkotások kapnak díjat.

Így történt az is, hogy az év legjobb mozifilmje és egyben akciófilmje a Bosszúállók: Végjáték lett, ami nem meglepő, ugyanis hatalmas hájp előzte meg a Marvel univerzum befejező darabját, és egyszerre volt látványos, felemelő, drámai és megható. A díjat Robert Downey Jr. vette át, aki a tavaly elhunyt Stan Leenek ajánlotta az elismerést.

Nem nagyon lehet elszakadni a Marveltől, ugyanis a Pókember: Hazatérés sztárja, Tom Holland lett az év akciósztárja, filmbéli partnere Zendaya pedig az év női sztárja lett.

Azon kicsit sem kell meglepődni, hogy az év tévéműsora a Stanger Things lett, az év női tévésztárja ezek után pedig könnyen kikövetkeztethető: a sorozat főszereplője, azaz Millie Bobby Brown, ennek a díjnak a „párja”, azaz az év férfi tévésztárja a Riverdale-ből ismert Cole Sprouse lett.

Kevin Hart komikus szeptemberi autóbalesete óta először jelent meg nyilvánosság előtt, nem véletlenül, ugyanis ő is díjat vehetett át Irresponsible című stand-up műsorával.

Jennifer Aniston  két díjat is bezsebelt, az igen tekintélyes Ikon-díjat, valamint a legjobb vígjátékért is megkapta az elismerést. Utóbbinak a még leírni is fájdalmas a címét: Gyagyás Gyilkosság ami egy Adam Sandler-„mestermű”.

A legjobb nappali tévéműsor az Ellen DeGeneres Show lett, az esti talk show-műsorok közül pedig Jimmy Fallon programját szavazták meg győztesnek a nézők.

Nincs itt semmi meglepetés: az év férfi zenei előadója Shawn Mendes lett, a 2019 női zenei előadója díjat pedig Billie Eilish kapta. A legjobb együttes a Blackpink lett, a legjobb album pedig Taylor Swift Lover című lemeze a közönség szavazatai alapján.

Címkék: díj, Rövidzárlat
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/85859/pics/lead_800x600.jpg
díj,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?