Blogolj!

Elkaszálták a Trónok harca előzménysorozatát, de jön egy másik

Nem kell megijedni, George R. R. Martin univerzuma akkora, hogy van bőven hova nyúlni.

Arról mi is írtunk, hogy már nyáron elkezdték forgatni azt az előzménysorozatot, ami többezer évvel a Trónok harca előtt játszódik, vannak benne mamutok, farkasok és legfőképp Naomi Watts, ám az HBO nem volt megelégedve a pilot epizóddal, így ezt elkaszálták.

Máris forog a Trónok harca előzménysorozata

Alig egy hónapja ért véget a huszonegyedik század legmeghatározóbb sorozataként emlegetett Trónok harca, persze, hogy nem lehet magukra hagyni a rajongókat, máris készül az előzménysorozat. Bár a Trónok harca utolsó évada (és főleg lezárása) igen sok kívánni valót hagyott maga után, a rajongók ki is akadtak, újraforgatást követeltek , nem kell kétségbeesni, hiszen George R.

Ezzel együtt viszont berendeltek egy másik előzménysorozatot, ami majd a Targaryenekről szól és Martin Tűz és vér című könyvét veszi alapul.

A sztori szintén marha régen, 3000 évvel a Trónok harca előtt fog játszódni, értelemszerűen a Tragaryen famíliával a főszerepben. A produceri munkálatokat George R. R. Martin és a Kolónia című sorozat alkotója, Ryan Condal látja el.

(borító: Helen Sloan/HBO)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/85288/pics/lead_800x600.jpg
HBO,Rövidzárlat,Sorozat,Trónok harca
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?