Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Művészmozik lesznek a főszereplők egész Európában

Európa-szerte több mint 700 mozi, köztük 28 magyar művészmozi csatlakozott a vasárnapi Európai Art Mozi Naphoz.

A magyarországi  programot öt díjnyertes európai koprodukció, két új magyar játékfilm és egy magyar családi animáció színesíti majd.

Az Európa Art Mozi Napot már negyedik alkalommal rendezik meg azért, hogy felhívják a figyelmet az európai filmművészet sokszínűségére és a művészmozi mint kulturális és közösségi tér fontosságára. Ezen a napon nemcsak premier előtti vetítésekkel készülnek, hanem különböző filmes programokat is kínálnak a szervezők.

A filmrajongók az összes műfajból válogathatnak a vígjátéktól kezdve, a drámán át, a thrillerig minden lesz, mi szem-szájnak ingere, nem is szólva fesztiváldíjas alkotásokról, amiket olyan filmmustrákon ismertek el mint a cannes-i, a berlini.

Premier előtt lesz látható a Cannes-i Filmfesztiválon Rising Star Díjjal elismert izlandi-dán dráma, A legfehérebb nap; a Berlini Filmfesztiválon a legjobb forgatókönyv díját elnyert olasz bűnügyi dráma, a Ragadozók; a Különleges életek című francia vígjáték-dráma Vincent Cassel főszereplésével; a szintén Berlinben a legjobb művészeti teljesítmény Ezüst Medve-díjával elismert norvég-svéd-dán dráma, a Lótolvajok, valamint Nagy Zoltán első nagyjátékfilmje, a Szép csendben.

A 4. Európai Art Mozi Nap részletes programja és az egyes mozik műsora itt található.

Címkék: Rövidzárlat
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/84466/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?