Blogolj!

Tom Cruise találkozott az ukrán elnökkel

Keddi sajtóértesülések szerint Volodimir Zelenszkij hivatalában fogadta Tom Cruise-t, aki az ukrán elnök meghívására érkezett Kijevbe.

Az elnöki hivatal közleménye szerint, amelyet az Ukrajinszka Pravda hírportál ismertetett, a találkozóra még hétfő este került sor. Tom Cruise közölte Zelenszkijjel, hogy egy új mozifilm fogatásához keres ukrajnai helyszíneket, ezért is látogatott egyebek mellett az országba.

A közlésből az is kiderült, hogy az ukrán elnök a találkozón szóba hozta a filmiparban szerzett saját tapasztalatait, valamint azt is elújságolta a világsztárnak, hogy nemrég fogadtak el egy új jogszabályt, mely az Ukrajnában filmeket forgató külföldi filmgyártóknak járó kedvezményekről szól.

Fotókból pedig az is kiderült, hogy Crusie az iroda mellett a metrót is meglátogatta:

Zelenszkij egyébként 2004 és 2013 között számos - elsősorban Oroszországban forgalmazott - orosz nyelvű mozifilmben játszott főszerepet, majd 2018-ban egy ukrán nyelvű vígjátékban. Ezen kívül ő játszotta az elnök szerepét a Nép szolgája című három évados, 2015-től 2019 tavaszáig futó televíziós vígjátéksorozatban, ami sokban hozzájárult államfővé választásához. Emellett producerként, forgatókönyvíróként és rendezőként is tevékenykedett a filmiparban.

(Borító: ukrinform.net)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/84183/pics/lead_800x600.jpg
akció,Tom Cruise,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?