Blogolj!

Régi ismerősökkel jön a Jurassic World 3

Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy minek, de ha van az a pénz, akkor bizony a folytatás folytatását is bevállalják Hollywoodban. Így történt ez a Jurassic Worlddel is.

Azt eddig is lehetett sejteni, hogy a Jurassic Word trilógiává növi ki magát, de a kellemes nosztalgiafaktort tartalmazó első rész után a második már lényegében senkinek sem nyerte el a tetszését, ami nem is meglepő, hiszen lássuk be a Jurassic World: Bukott birodalom a címéhez méltó volt sajnos.

Isla Nublar: all inclusive - Jurassic World

Welcome to the paradise city! - szólhatna akár így is az invitálás, hiszen van itt minden, ami a 21. századi ember igényeinek megfelel; ellátás, menő gömbkocsik, VIP jegy, gyönyörű tájak, és ha még ez sem lenne elég, akkor hatalmasabb és ijesztőbb lények sokkal, de sokkal több foggal. Mert az úgy menő.

De mivel meg kell lovagolni a franchise-t, így most már tuti, hogy jön a harmadik rész, nem másokkal, mint a régi dinós arcokkal, azaz Laura Dernnel, Sam Neillel és Jeff Goldblummal.

Ők hárman már szerepeltek folytatásokban, Goldblum az 1997-es filmben, míg Neill és Dern a 2001-es folytatásban.

A filmet a Jurassic Worldöt is jegyző Colin Trevorrow rendezi, az executive producer Steven Spielberg lesz, és a film a tervek szerint 2021. júniusában jön ki.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/83950/pics/lead_800x600.jpg
Jurassic World,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?