Blogolj!

Jön az új Walker, a texasi kopó, már a főszereplőt is megtalálták

Ha már épp azon kezdtél agyalni, hogy milyen jó lenne, ha kapna egy jó kis rebootot a Walker, a texasi kopó, akkor van egy jó hírünk, ugyanis a CBS tévéstúdió újraindítja Chuck Norris legendás, 90-es évekbeli sorozatát. 

Olyannyira komolyan gondolják a dolgot, hogy már Norris utódját is megtalálták, méghozzá az Odaát szériában több mint tíz évig Sam Winchestert alakító Jared Padalecki személyében.

Jared Padalecki

A Variety úgy tudja, hogy az új sorozat a fedett rendőri szolgálatát befejező, és a szervhez visszatérő Walkerre fókuszálna, aki özvegyként, ráadásul két gyerekét nevelve egy új, női partnerrel venné fel újra a kesztyűt a bűnözőkkel. Ha minden igaz, ezt még azzal is megfejelnék, hogy ez az új partner még az első női Texas Ranger is lenne.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a CBS-en vagy a CW-n fog - e futni a széria, ha a fejesek rábólintanak, de az biztos, hogy mindkettő jó választás lenne. Ugyanis míg az előbbi olyan korábbi klasszikusokat indított újra sikerrel, mint a Hawaii Five-O, a MacGyver vagy a Magnum, addig az utóbbin fut többek között 15 évadot megélt Odaát is.

(Borító: nbcnews.com, Fotó: variety.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/83927/pics/lead_800x600.jpg
dráma,krimi,Rövidzárlat,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?