Blogolj!

Scarlett Johansson szerint Woody Allen ártatlan

Woody Allen zaklatási botrányát nemrégiben újra felkapta a sajtó, viszont most a világhírű színésznő is kifejtette erről véleményét.

Nagyon régi történet már ez, de a két évvel ezelőtt kirobbant metoo mozgalom kapcsán újra felkapott téma lett Woody Allen szexuális zaklatásos története. Számtalan sztár támadta a rendezőt, vagy épp csak szimplán kihátrált mögüle, sőt, még legújabb filmjét, az A Rainy Day in New Yorkot sem mutatták be a balhé miatt, és lánya, Dylan Farrow is részletesen beszámolt arról, hogy apja miként molesztálta őt. Viszont Scarlett Johansson teljes mellszélességgel kiáll Woody Alllen mellett, amit egy friss interjúban ki is fejtett.

Szeretem Woodyt, bármikor újra dolgoznék vele és hiszek neki. Nagyon egyenes voltam vele, és ő is velem. Ő azt mondja ártatlan és én hiszek neki.

Johansson többször dolgozott már a rendezővel: a Match Pointban, a Fülesben és a Vicky Christina Barcelonában.

Woody Allen lánya szerint apja „túl régóta hazudik"

Woody Allen nevelt lánya, Dylan Farrow csütörtökön szólalt meg először a tévékamerák előtt a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádakkal kapcsolatban és elmondta, hogy Allen "túl régóta hazudik"; azt kívánja, bárcsak vádat emeltek volna ellene amiatt, hogy gyermekkorában molesztálta őt.

A Woody Allen-féle botrány több mint húsz éves, akkor Mia Farrow, Allen egykori partnere állította, hogy a rendező az akkor hét éves közös lányukat zaklatta. A rendőrség akkor nem talált erre utaló bizonyítékokat, viszont Dylan Farrow azóta többször is kiállt a nyilvánosság elé, hogy elmondja saját verzióját és hangsúlyozza, hogy a vádak ellenére mekkora probléma az, hogy Allen a mai napig foglalkoztatott rendező és nem törődnek az ellen felhozott vádakkal.

(borító: Peter Kramer/Getty.)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/83270/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,Scarlett Johansson,Woody Allen,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?