Blogolj!

Nem maradunk Woody Harrelson nélkül a Venom 2-ben sem

Miután megtudtuk, Tom Hardy tuti benne lesz a Venom folytatásában, és a rendező személye is biztos, most újabb régi ismerős tér vissza.

Megvan a Venom 2. rendezője

Eddig még csak pletyka volt, hogy Andy Serkis rendezné a Venom második részét, most azonban a The Hollywood Reporter szerint Serkis aláírt a rendezői pozícióra. Az 55 éves Serkis főleg a motion capture-szerepeiről ismert, őt láthattuk többek között a Gyűrűk Ura és a Hobbit-filmek Gollamjaként, A majmok bolygója Cézárjaként, vagy "valós" formájában a Marvel hatalmasat kaszáló Fekete Párducában.

Woody Harrelson mindig üde színfolt, akárhol is jelenik meg, és most már az is tuti, hogy a Venom 2-ben viszontláthatjuk.

A rajongók így most felszusszanhatnak, ugyanis régóta találgattak, hogy Cletus Kasady (Carnage) karaktere felbukkan-e majd, de nem is jöhetett volna jobb helyről az infó, mint Robert Richardsontól, a film operatőrétől, aki egy interjúban megerősítette a hírt:

Andy Serkinsszel a Breathe-ben dolgoztunk együtt, most pedig felkért a munkára. Megnéztem újra a filmet, majd elolvastam a forgatókönyvet és úgy voltam vele, hogy mindenképp igent mondanék Andy-nek, de közben ráadásul itt van egy kiaknázatlan, felfedezésre váró film egy központi szereplővel, Venommal és most itt van Woody Harrelson is.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/82932/pics/lead_800x600.jpg
képregény,Rövidzárlat,Venom
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?