Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Életveszélyes sérülés történt a Halálos iramban 9 forgatásán

A forgatást is le kellett állítani.

A Halálos iramban franchise-t senkinek nem kell bemutatni, a számtalan akcióról, kocsikról, kemény csávókról szóló mozi kilencedik részét forgatják éppen Angliában Vin Diesellel a főszerepben. Vagyis csak forgatták, mert egy súlyos baleset miatt a produkció egyelőre szünetel.

Az egyik kaszkadőrjelenetben Vin Diesel dublőrje egy tíz méter magas erkélyről kellett volna, hogy leugorjon, de Joe Watts kaszkadőr biztosítókötele elszakadt és brutálisan, fejjel előre a földbe csapódott. A mentők három kocsival és egy helikopterrel siettek a helyszínre, Watts-ot pedig egyből elszállították a Royal London kórházba.

Joe Watts

Watts mesterséges kómában van, állapota stabil, de állandó megfigyelés alatt tartják. A forgatást addig nem folytatják, míg a rendőrség be nem fejezi a helyszín vizsgálatát.

A filmet egyébként megint Justin Lin rendezi, és Diesel és a megszokott brigád mellett megjelenik majd a filmben Charlize Theron és Helen Mirren is. A premier 2020. májusában várható.

Címkék: akció, Rövidzárlat
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/81644/pics/lead_800x600.jpg
akció,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?