Blogolj!

Keanu Reeves már megint iszonyat jó fej volt a rajongóival

Lassan már ott tartunk, hogy egyszerűen nem találunk szavakat a színészre, hiszen nem sok olyan hollywoodi sztárt tudnánk mondani, aki a világhírnév és az elképesztő vagyon mellett is megmaradt egy jószívű, nemcsak a rajongóival, hanem az embertársaival szemben is mindig kedves és figyelmes figurának.

Keanu Reeves pedig pont ilyen, és arról most ne is beszéljünk, hogy (másokkal ellentétben) mindenféle csinnadratta és médiafelhajtás nélkül hány milliót adományoz minden évben különböző alapítványoknak és segélyszervezeteknek.

Mostani megmozdulásával pedig csak még jobban belopta magát rajongói szívébe, Reeves ugyanis jelenleg Louisianában, egész pontosan Eden Isle városában forgatja a Bill és Ted harmadik részét, ahol él egy olyan család is, akiknek tagjai mind nagy rajongói a színésznek. Ezért az anyuka, egy bizonyos Stacey Hunt úgy döntött, hogy fiai segítségével készít egy kis üzenetet Reeves számára, hátha éppen arra jár a városban forgató színész elolvassa azt.

Az üzenet pedig az volt, hogy „Lélegzetelállító vagy! (ezt a becenevet még júniusban kapta a színész az E3 konferencián, ami azonnal rá is ragadt), amit egy táblára írtak fel, majd azt elhelyezték a házuk előtti udvaron. A család persze soha nem gondolta volna, hogy valóban célba ér az üzenetük, egyszerűen csak kedveskedni szerettek volna Reeves-nek.

Az egyik nap azonban megállt a házuk előtt egy nagy fekete autó, amiből három férfi szállt ki az egyik pedig maga a színész volt. Természetesen az anyuka először el sem akarta hinni, majd miután felocsúdott gyorsan szólt a fiainak is.

Reeves és a Hunt család

A sztori vége pedig az lett, hogy Reeves udvariasan bemutatkozott mindenkinek, majd egy jót fotózkodott a családdal. A színész már ezzel is kimaxolta a jófejséget, de persze itt még mindig nem állt meg, ugyanis a fotózkodás után megkérdezte(!) az anyukától, hogy ő is írhat- e táblára hálája jeléül, amiért ennyire szeretik őt. A válasz nyilván igen volt. És hogy mit írt Reeves a táblára? Hát azt, hogy „Stacey, te vagy lélegzetelállító!”

Nem túl meglepő, de ezek után úgy érezte Stacey, hogy jár egy újabb tábla a színásznak, amin megköszöni ezt a felejthetetlen élményt:

Mi is köszönjük Keanu, hogy vagy! <3

(Borító: foxnews.com, Fotók: nola.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/81592/pics/lead_800x600.jpg
jófejség,Keanu Reeves,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?