Blogolj!

Mozifilm készül Elvisről, már a főszereplőt is megtalálták

Austin Butler játssza Elvis Presley-t egy új életrajzi filmben, amelyet Baz Luhrmann rendez. Az író-rendező olyan alkotások után dolgozza fel a Rock 'n' Roll királyának a történetét, mint a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge! vagy A nagy Gatsby

A “király” szerepére Ansel Elgort, Harry Styles és Miles Teller is pályázott, de végül a 27 éves Butler kapta, aki tavaly Eugene O’Neill Eljő a jeges című darabjának Broadway-felújításában tűnt fel, amelyben Denzel Washington volt a főszereplő. Butler emellett olyan sorozatoknak köszönheti sikerét, mint a Carrie naplója vagy a Shannara - A jövő krónikája, valamint hamarosan láthatjuk Tarantino Volt egyszer egy Hollywood... című filmjében is.

Ansel Elgort, Harry Styles és Miles Teller

A tervek szerint a film egészen Elvis fiatalkorától indul, majd a sztár felemelkedését és világra gyakorolt hatását mutatja be. Így tehát nem meglepő, hogy a produkció fontos vonala lesz az énekes és menedzsere, Colonel Tom Parker közti viszony, akinek a szerepére már szintén megtalálták a megfelelő embert, méghozzá Tom Hanks személyében.

A produkciós munkák jövő év elején kezdődnek.

(Borító: people.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/76020/pics/lead_800x600.jpg
dráma,életrajz,Elvis Presley,Rövidzárlat,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?