733 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 2 idős beteg
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 733 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.
Blogolj!

Ejthetik Kevin Spacey zaklatási ügyét

Még tavaly decemberben emeltek vádat Kevin Spacey ellen, miszerint három évvel ezelőtt szexuálisan molesztált egy tizennyolc éves fiút egy bárban.

Távoltartási végzéssel ért véget Kevin Spacey előtárgyalása

Távoltartást rendelt el hétfőn egy amerikai bíró Kevin Spacey-vel szemben, aki ellen bántalmazás és szeméremsértés miatt emeltek vádat decemberben. A vád szerint az 59 éves Spacey 2016-ban a Massachusetts állambeli Nantucket szigetecskén egy bárban alkoholt vett egy akkor 18 éves fiúnak, majd fogdosta őt. Massachusettsben 21 éves kortól lehet legálisan alkoholt fogyasztani.

A fiatal férfi azt állította, hogy az étteremben egy beszélgetést követően a színész tapogatni kezdte, és fogdosta a nemi szervét. Erről állítólag videófelvételek is születtek, amiket a fiú leküldött barátnőjének, és még aznap sms-eztek is. Szemtanúk is megerősítették azt az állítást, hogy a fiú és Spacey ott voltak a bárban és beszélgettek, de molesztálásról nem számoltak be.

Az ügyet viszont most ejthetik Spacey ellen, ugyanis az őt vádló fiú saját telefonjából olyan adatokat törölhetett, amik fontos bizonyítéknak számítottak volna az ügyben. Többek között a színész védőügyvédje arra hivatkozik, hogy azok a bizonyos sms beszélgetések nem teljesek. A fiú azt állítja, hogy időközben probléma adódott a telefonnal, így lehet, hogy semmi nem lesz a zaklatási ügyből.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/75756/pics/lead_800x600.jpg
Kevin Spacey,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?