Blogolj!

Megvan az élőszereplős kis hableány főszereplője

A Variety információi szerint Halle Bailey R&B énekes kapta Ariel szerepét A kis hableány élőszereplős verziójában.

A Disney projektje az 1989-es, eredeti animációs film számos dalát tartalmazza, de új dalok is felcsendülnek majd benne, amelyeket az eredeti dalokat is jegyző Alan Menken, valamint a Hamilton történelmi hiphop musical alkotója és sztárja, Lin-Manuel Miranda szereznek.

A kis hableányt Rob Marshall rendezi, aki korábban mások mellett a Mary Poppins visszatér című filmet jegyezte, a forgatókönyvön pedig David Magee és Jane Goldman dolgozott. 

Jacob Tremblay és Awkwafina

A film szereplőgárdájába a Chloe & Halle R&B nővérduóból hívták meg a 19 éves Halle Baileyt, és rajta kívül Jacob Tremblay (A szoba, Predátor - A ragadozó), valamint az amerikai rapper és színésznő Awkwafina is játszik a produkcióban.

Marshall szerint Halle Bailey megtestesíti “a szellem, a szív, a fiatalság, az ártatlanság és a kitartás rendkívüli kombinációját”, és emellett még csodálatos az énekhangja is, s mindezek miatt kétségtelenül neki kell játszania Arielt.

Chloe & Halle 2015-ben tűnt fel a zenei színtéren, miután a közösségi médián megjelent néhány Beyoncé-feldolgozásuk. Halle az első filmszerepét alakítja majd A kis hableányban.

(Borító: hollywoodreporter.com, Fotó: etcanada.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/75559/pics/lead_800x600.jpg
A kis hableány,animáció,családi,Disney,fantasy,mese,musical,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?