Blogolj!

Megérkezett az első kedcsináló Charlie legújabb angyalaihoz

Mi is megírtuk, hogy a korábban több szériát és mozit is megélt Charlie angyalai kap egy újabb feldolgozást, amihez már meg is érkezett az első előzetes.

Nem pont a Charlie angyalai jut eszünkbe, ha arra gondolunk milyen régi klasszikust vagy kedvencet néznénk meg új köntösben (már ha persze egyáltalán ilyeneken agyalunk), de hát nincs mit tenni, Hollywood ontja magából a már egyszer bevált sztorikat.

A legújabb csajos akcióról azt már eddig is lehetett tudni, hogy Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu alkotta triót ezúttal Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska váltja, valamint hogy a a film írása, rendezése és producelése mellett Elizabeth Banks (A tökéletes hang 2) még Mosley szerepét is bevállalta, akit korábban Bill Murray és Bernie Mac is alakított.

Banks korábban már elmagyarázta, hogy az új történet egyszerre kapcsolódik majd az eredeti, 1970-es években befutott krimisorozathoz és a 2000-es évek elején, - Diaz, Barrymore és Liu főszereplésével készült - mozikhoz is. Így, a rendező elmondása alapján a franchise különböző részeinek összekapcsolását úgy oldották meg, hogy Charles Townsend ügynöksége mostanra egy kiterjedt, az egész világon jelen levő szervezetté nőtte ki magát. 

Ezzel a lépéssel pedig érthető, hogy ugyanabban a világban több angyal és több Bosley is lehet, sőt, utóbbi lényegében már nem is egy nevet, hanem egy titulust takar.

A november 14-én debütáló Charlie angyalaiban a hölgyek mellett Patrick Stewart és Djimon Hounsou is feltűnik majd.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/75391/pics/lead_800x600.jpeg
akció,előzetes,krimi,reboot,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?