Nincs telitalálatos a hatos lottón
A 33. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 2, 12, 18, 26, 39, 45. 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 327 345; a 4 találatos szelvényekre 5 970; a 3 találatos szelvényekre 1475 forintot fizetnek.
Blogolj!

Robbanás volt a James Bond-mozi forgatásán

Egy nagyszabású robbantásos jelenetnél csúszott be a hiba.

A Bond 25 forgatása éppen a londoni Pinewood Studióban zajlik, ahol egy hármas robbantást vettek volna fel, amikor is egy stábtag könnyebben megsérült és a tetőszerkezet, illetve a falakat tartó elemek is megrongálódtak.

A huszonötödik James Bond-mozi el van átkozva, ugyanis már az előkészületek során is számos gond akadt: Danny Boyle lelépett a rendezői székből, majd később mások is távoztak a csapatból, Daniel Craig pedig nemrég megsérült szintén a forgatáson és kórházba kellett szállítani, ami miatt pedig a munka is csúszott.

Váratlan esemény miatt tovább csúszik a Bond-film forgatása

A 25. Bond-film körül már így is elég sok probléma volt, ez pedig nagyon úgy tűnik, hogy tovább folytatódik. A stáb éppen egy akciójelenetet forgatott Jamaicán, amikor Daniel Craig váratlanul megsérült futás közben, és a bokája olyannyira zúzódott a szerencsétlen esés közben, hogy a színészt Amerikába kellett szállítani további vizsgálatokra.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/74027/pics/lead_800x600.jpg
akció,James Bond,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?