Blogolj!

Lezárták a nemi erőszak miatti nyomozást Gérard Depardieu ellen

Lezárták a francia ügyészek a Gérard Depardieu francia filmsztár ellen szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében indított nyomozást és ejtették az ügyet.

A francia ügyészség hivatalának közleménye szerint a nyomozók nem tudták igazolni az állításokat, ezért következmények nélkül lezárták az ügyet. A 69 éves filmsztár ellen augusztus végén tettek feljelentést Aix-en-Provence ügyészségén, ahol el is indították a nyomozást, amelyet később áthelyeztek Párizsba.

Nemi erőszak miatt indítottak nyomozást Gérard Depardieu ellen

Külföldi sajtóértesülések szerint szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében nyomozást indított a párizsi ügyészség Gérard Depardieu ellen. Az AFP csütörtökön igazságügyi forrásokra hivatkozta hozta le a hírt, miszerint a vizsgálatot egy hétfői dél-franciaországi feljelentés nyomán indították a franciák egyik leghíresebb színésze ellen.

A francia média szerint a panaszos egy 22 éves színésznő és táncosnő volt, aki azzal vádolta Dépardieu-t, hogy augusztusban két esetben is szexuális támadást követett el ellene a színész párizsi otthonában.

Gérard Depardieu tagadta a vádakat.

(Borító: hollywoodreporter.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/73969/pics/lead_800x600.jpg
Gérard Depardieu,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?