Blogolj!

Most azért indult petíció, hogy rúgják ki a Trónok harca alkotóit az új Star Wars-film éléről

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Trónok harca alkotói, David Benioff és D. B. Weiss készíthetik a következő Star Wars-filmet. Most perig a széria rengeteg negatív kritikát kapó utolsó évada miatt a Star Wars rajongók attól tartanak, hogy a kedvenc franchise-uk is a Trónok harca sanyarú sorsára juthat.

Elég szívás lehet mostanság az egykor körberajongott írópáros bőrében lenni, ugyanis a Trónok harca rajongói a széria befejezése után szabályos bosszúhadjáratot indítottak az alkotópárossal szemben: az első lépés az volt, hogy még a befejező rész előtt elindítottak egy petíciót, amiben azt követelték, hogy forgassák újra a kedvenc sorozatuk utolsó évadát, persze egy jóval kompetensebb alkotógárdával. Majd ezt követően megpróbálták elérni, hogy a Google az ő nevüket adja ki elsőként a „rossz író” kifejezésre.

Most pedig a Csillagok háborúja rajongói szálltak bele Benioffékba: sorstársaikhoz hasonlóan ők is egy petíciót indítottak, ám ők rögtön a "tragédia" megelőzése érdekében, így arra gyűjtik az aláírásokat, hogy távolítsák el az új Star Wars-film éléről a rendezőpárost.

via GIPHY

A Star Wars több, mint egy népszerű film. Sokak számára gyermekkori és egész életen át tartó szenvedély. Ha megengedjük, hogy Weiss és Benioff hozzák létre a következő trilógiát, akkor garantált lesz a csalódás

– olvasható a petícióban, amit már több mint tízezren aláírtak.

A tervek szerint Benioffék első filmje 2022. december 16-án érkezik a mozikba.

(Borító: change.org)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/73813/pics/lead_800x600.jpg
fantasy,petíció,Rövidzárlat,sci-fi,Star Wars,Trónok harca
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?