Blogolj!

Jön az élőszereplős Hófehérke és a hét törpe

Nem volt túl meglepő a Disney bejelentése, miután mostanság eléggé rá vannak cuppanva a korábbi klasszikusok élőszereplős feldolgozásaira. Elég csak az utóbbi hónapokra gondolni, hiszen előbb a Dumbó, nemrég pedig az Aladdin újrázását láthattuk, valamint Az oroszlánkirály is hamarosan a mozikba kerül.

Most pedig a Hófehérke és a hét törpe is felszállt a stúdió pénzcsináló vonatára, a feladatra pedig már a rendezőt is kinézték Marc Webb személyében, aki korábban olyan filmeket tett le az asztalra, mint az 500 nap nyár vagy A csodálatos pókember.  A Variety szerint a forgatókönyvön pedig Erin Cressida Wilson (A titkárnő, A lány a vonaton) dolgozhat majd. Természetesen dalok nélkül sem maradhatunk, az új slágereket Benj Pasek és Justin Paul írhatják, akik a Kaliforniai álom és A legnagyobb showman mellett az új Aladdinon is dolgoztak.

A Hófehérke élőszereplős változatának bejelentése azért sem volt olyan meglepő a Disney-től, mert a Grimm testvérek meséjén alapuló, 1937-es alkotás korábban már több filmváltozatot is kapott. Az igaz ugyan, hogy egyik adaptáció sem ragaszkodott túlságosan az eredeti műhöz, elég csak a Tükröm, tükröm vagy a Hófehér és a vadász című filmekre gondolni. Velük szemben a Disney-féle változat viszont már a jól megszokott, eredeti sztorit fogja feldolgozni.

(Borító: flickeringmyth.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/73808/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,animáció,családi,Disney,remake,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?