Blogolj!

Váratlan esemény miatt tovább csúszik a Bond-film forgatása

A 25. Bond-film körül már így is elég sok probléma volt, ez pedig nagyon úgy tűnik, hogy tovább folytatódik.

A stáb éppen egy akciójelenetet forgatott Jamaicán, amikor Daniel Craig váratlanul megsérült futás közben, és a bokája olyannyira zúzódott a szerencsétlen esés közben, hogy a színészt Amerikába kellett szállítani további vizsgálatokra. Hiába, nem lehet mindenki olyan kőkemény, mint Tom Cruise.

A forgatás tehát csúszik, de nagyon úgy néz ki, hogy a premier nem, és marad a 2020. áprilisi dátum, bár ugye már ez is csúsztatott időpont, ugyanis eredetileg 2019. novemberében lett volna a premier.

A film körüli bonyodalmak Danny Boyle rendező lelépésével kezdődtek, Craiget is úgy kellett rábeszélni (sok-sok pénzzel) a főszerep eljátszására, illetve a stáb pár tagja is lecserélődött.

Újabb gondok a 25. Bond-film háza táján

Eddig is szinte csak a gond volt a 25. Bond-filmmel, amik Danny Boyle beszállásával a projektbe megoldódni látszódtak, most azonban újra bajban van a produkció, amit szintén a rendezőnek "köszönhet", ugyanis távozása miatt az eredetileg 2019 októberére kitűzött bemutató 2020-ra csúszhat át. Az Oscar-díjas Boyle (Gettómilliomos) a héten szakított a produkcióval "alkotói nézeteltérésekre" hivatkozva.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/72984/pics/lead_800x600.jpeg
James Bond,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?