Blogolj!

Úgy tűnik, hogy Liam Neeson karrierje túlélheti rasszista botrányát - Újabb akciófilmben kapott főszerepet

Biztos mindenkit nagyon meglepett az a hír, hogy ismét akcióshősként láthatjuk viszont Liam Neesont. A gyilkológéppé átvedlett színész ezúttal egy leszerelt vietnami veteránt fog alakítani, aki egy olyan fiút vesz a szárnyai alá, akit egy bűnbanda üldöz.

A The Hollywood Reporter szerint a The Minuteman című filmet Robert Lorenz jegyzi mint rendező. Lorenz korábban többek között olyan Clint Estwood-filmek producere volt, mint a Titokzatos folyó, a Millió dolláros bébi és az Amerikai mesterlövész.

Lorenz még 2012-ben debütált, mint rendező az Az utolsó csavar című filmmel, amelyben Clint Eastwood alakította és Amy Adams alakították a főszerepeket. A The Minuteman nemzetközi forgalmazási jogait a cannes-i filmvásáron kínálja eladásra a Voltage Pictures. A film forgatása pedig szeptemberben veszi majd kezdetét.

Rasszista botránya miatt bebukhat Liam Neeson karrierje?

Egyre jobban összecsapnak a hullámok Liam Neeson feje fölött: az ír származású színész új filmje, a Dermesztő Hajsza promóciózása során a napokban adott egy nem túl szerencsés interjút, ami után azonnal kikiáltották rasszistának. Az indulatok azóta sem csillapodtak, sőt.

Ez alapján pedig nagyon úgy fest, hogy Neeson megúszta, hogy örökre elkaszálják Hollywoodban legutóbbi botránya miatt. Ahogy arról mi is írtunk korábban, az Oscar-jelölt színésznek a közelmúltban többször is magyarázkodnia kellett, amiért legutóbbi (akció)filmje, a Dermesztő hajsza promóciós körútján eléggé szerencsétlenül nyilatkozott, ami miatt gyorsan ki is kiáltották rasszistának.

Nesson természetesen azóta sem győzött bocsánatot kérni, aminek most úgy néz ki meg is lett az eredménye és sikerült megmenteni a karrierjét.

(Fotó: hollywoodreporter.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/72761/pics/lead_800x600.jpg
akció,botrány,Liam Neeson,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?