Blogolj!

Egy mozi előtt spoilerezett a Bosszúállók: Végjátékról, jól megverték

A The Independent beszámolója szerint az eset Hongkongban történt, amikor a rajongók épp a Bosszúállók befejező részének vetítésére álltak sorban, mire egy, a filmről épp kifelé tartó férfi azt hitte, hogy majd trollkodik egy jót és szépen elkezdte kikiabálni a film fontosabb fordulatait.

Na persze mondanunk sem kell, hogy ezen a sorban állók annyira bepöccentek, hogy  gyorsan neki is estek, majd jól elverték.

Majd miután már elvették a kedvét a spoilerezéstől szépen otthagyták a férfit az út szélén vérző sebekkel. A fején is sérülést szerzett úriember a földön ülve várta meg, amíg kiértek a mentők, és ellátták a sebeit.

A Végjáték rendezői nyílt levélben kérik a rajongókat, hogy ne spoilerezzenek

Óriási a felhajtás és az érdeklődés a nálunk április 25-én debütáló Bosszúállók: Végjáték körül, ami érthető is, hiszen egy korszak fog lezárulni a Marvel moziverzumában. Nem is csoda, hogy a filmet jegyző Anthony és Joe Russo egy nyílt levélben arra kérik a nézőket, hogy ne spoilerezzenek, miután látták a Bosszúállók befejező részét.

Úgy látszik, hogy a  film rendezői korábban hiába kérlelték azokat, akik már látták a Bosszúállók: Végjátékot, hogy ne vegyék el mások örömét azzal, hogy lelövik a poénokat, egyeseknek ez jobban számít, mint maga a film a élvezete.

(Borító: theverge.com, Fotó: twitter.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/72087/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,képregény,Marvel,mozi,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?