Blogolj!

Bizarr Britney Spears musical készül

Szebb napra ébredtünk a hír hallatán, hiszen kinek ne hiányozna egy ilyen alkotás? Naugye.

A helyzetet csak fokozza, hogy ez egy nagyon érdekes (értsd: furcsa és bizarr) egyveleg lesz, ugyanis nem az énekesnő életéről fog szólni, csupán csak a dalait használják fel, az amúgy Csipkerózsikáról, Hamupipőkéről és a többi Disney hercegnő közös könyvklubjáról szóló moziban.

A sztori amúgy már megvan, ki is próbálták közönség előtt, ugyanis ez egy régóta futó Broadway-darab, a filmváltozat, azaz a One Upon a One More Time pedig nem titkoltan a Mamma Mia! sikerét akarja meglovagolni.

A Sony által feldolgozott történet a már említett könyvklubot helyezi fókuszba, ahova Tündérkeresztanya bevisz egy feminista könyvet, amitől megváltozik minden, ezt pedig (Britney) dalban mondják el.  

A napokban egyébként felreppentek azok a hírek, miszerint az énekesnőnek idegösszeomlása volt, és akarta ellenére kezelik egy pszichiátrián. Nem ez lenne az első eset egyébként, hiszen mindenki emlékszik arra az időszakra, amikor 2006-ban esernyővel vert szét egy kocsit, leborotválta a haját és gyerekei felügyeleti jogát is elveszítette.

Most szerencsére nem ez történt, Spears videóban erősítette meg, hogy minden oké vele, csak a volt ügynöke terjesztett róla valótlan híreket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago... I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment 🌸🌸🌸 You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/71873/pics/lead_800x600.jpg
musical,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?