Blogolj!

Algoritmus mondja meg, ki fog meghalni a Trónok harcában

Túlzás nélkül lehet állítani, hogy a fél világ várta már két éve, hogy eljöjjön ez az idő is, és elkezdődjön a Trónok harca utolsó évada. A nagy kérdés pedig nem is lehetne más: ki fog meghalni és ki fog felülni a Vastrónra? Nos, ez lehet, hogy előbb kiderült, mint gondoltuk volna.

De persze egyáltalán nem biztos, hiszen nem egy atombiztos forrásról, esetleg egy kiszivárgott forgatókönyvről van szó, hanem egy algoritmusról, ami megjósolta a szereplők elhalálozásának esélyeit.

Azt mindenki már most döntse el magában, hogy ez mennyire spoiler, de aki nem akar még ennyit sem tudni, az most hagyja abba az olvasást, aki viszont tovább akarja fűzni a halállista gondolatát, az elemezgesse a számokat.

Mi szóltunk.

 

Tehát a Müncheni Műszaki Egyetem munkatársai (vélhetően szintén a sorozat rajongói) alkották meg az algoritmust, ami szerint kedvenc zsoldosunk, Bronn tuti meghal (93,5% esélye van erre), őt követi a zombimonstrum Hegy, azaz Gregor Clegane 80,3 %-kal, majd meglepő módon Sansának is igen nagy esélye van, ő 73,3%-ot kapott, és a Háromszemű Holló, vagyis Bran Stark 57,8%-ot. Akik az algoritmus szerint kényelmesen hátra dőlhetnek, az Samwell Tarly (3,3%), Varys (3,2%), Tyrion (2,5%) és Daenerys a maga csekély 0,9%-os esélyével.

A többi szereplőről nem szól a fáma, szóval a találgatás és agyalás ránk vár, mi mindenesetre marha kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire jönnek be ezek a számítások. Öt hét és kiderül.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/71529/pics/lead_800x600.jpg
Sorozat,Trónok harca,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?