733 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 2 idős beteg
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 733 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.
Blogolj!

Julianne Moore főszereplésével érkezik az új Stephen King sorozat

Már többször is írtunk róla, hogy az utóbbi években Stephen King a reneszánszát éli, hiszen sorra készülnek műveiből az újabbnál újabb mozifilmek és sorozatok. A legfrissebb hírek szerint most King kedvenc könyve, a Lisey története kap sorozatadaptációt.

Méghozzá nem is akármilyen stábbal: a forgatókönyvön maga King fog dolgozni, a főszerepet pedig az Oscar-díjas Julianne Moore vállalta be, akinek ez lesz az első tévés főszerepe. Emellett mindketten executive producereként is kiveszik a részüket a munkából, hozzájuk pedig még J.J. Abrams is csatlakozott.

J.J. Abrams

Azt egyelőre még nem tudni, hogy ki lesz a rendezője az Apple TV-re érkező nyolc részes szériának, az viszont már biztos, hogy Moore a címszereplő özvegyet fogja majd alakítani. A színésznő karakterének a bestseller író férje halála után annak szerzői hagyatékát is el kell rendeznie, közben pedig szép lassan kibontakozik előttünk házasságuk története, férje írói munkássága és gyermekkora is.

King régi vágy volt, hogy a Lisey története is kaphasson egy adaptációt, méghozzá kifejezetten sorozat formájában, a mester szerint ugyanis nem tenne jót a sztorinak, ha csupán egy film játékidejében kellene azt kifejteni.

(Borító és fotó: variety.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/71256/pics/lead_800x600.jpg
dráma,fantasy,J.J. Abrams,Rövidzárlat,Sorozat,Stephen King
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?