Blogolj!

Megérkezett Joaquin Phoenix Joker-filmjének első előzetese

Joker karakterét legutóbb az Öngyilkos Osztagban láthattuk, ám a Jared Leto-féle karakter messze alulmúlta a várakozásokat, így - nem túl meglepő módon - a Warner gyorsan felejtetni akarta a dolgokat, méghozzá egy külön Joker-filmmel.

A stúdió korábban már többször is elmondta, hogy nem egy szokványos képregényfilmben gondolkodnak, ami már abból is kiderült, hogy a Másnaposok-trilógiát és a Terhes társaságot is jegyző Todd Phillips került a rendezői székbe. Mindezt úgy, hogy egy igen komoly hangvételű produkcióról van szó, ami a készítők szerint hangulatában olyan klasszikusokra emlékeztet majd, mint a Taxisofőr vagy A komédia királya. Ezt az egészet pedig még azzal is megfejelték, hogy ezúttal a mindig zseniális Joaquin Phoenix bújt a képregények történetének egyik legismertebb főgonoszának bőrébe.

Az előzetesben abból kapunk egy kis ízelítőt, hogy komikusként dolgozó Arthur Fleck miként alakul át Batman legősibb és legbetegebb ellenségévé, Jokerré.

A filmben Phoenix mellett Robert De Niro, Frances Conroy, Zazie Beetz, Bill Camp, Marc Maron és Shea Whigham is feltűnik még.

A Joker várhatóan október 3-án kerül a magyar mozikba.

(Borító: thisisinsider.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/71051/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,DC,dráma,előzetes,képregény,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?