Blogolj!

Több jegyértékesítő oldal is lefagyott a Bosszúállók 4-től

Kétségtelen, hogy az április a Trónok harca és a következő Bosszúállók-film körül forog, így aztán a tévék előtt és a mozikban is izgulhatunk majd legalább egy Stark sorsáért.

Azt pedig, hogy mennyire rá vannak pörögve az emberek a Bosszúállók jelenlegi formációjának utolsó nagy csatájára, mi sem bizonyítja jobban, minthogy kedden több nagy online jegyértékesítő oldal felmondta a szolgálatot, miután megindult az elővételes mozijegyek értékesítése a rajongók pedig megrohamozták őket.

A CNN szerint a Fandango, az AMC és az Atom Tickets is órákra elérhetetlenné vált a brutális forgalom miatt. A Fandango kedd esti közlése alapján a Bosszúállók: Végjáték hat óra alatt megdöntötte a Csillagok háborúja: Az ébredő Erő korábbi előzetes jegyeladási rekordját.

via GIPHY

Az Atom Tickets pedig arról számolt be, hogy a Végjátékra már az értékesítés első órájában háromszor annyi jegyet adtak el, mint korábban a Végtelen háborúra, ami kis idővel a mozikba kerülése után a világ egyik legtöbbet kereső filmje lett, mostanra pedig már több mint 2 milliárd dollárt hozott a konyhára.

Ebben az őrületben azért az is szerepet játszott, hogy - nagyon okosan - az online jegyelővétel kezdetét úgy jelentették be, hogy kiadtak egy új előzetest is, amitől szem nem marad szárazon.

A 3 óra 2 perces játékidővel bíró Bosszúállók: Végjáték április 25-én debütál a hazai mozikban.

(Borító: digitaltrends.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/71040/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,kaland,képregény,Marvel,Rövidzárlat,sci-fi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?