Blogolj!

Denzel Washington és Frances McDormand főszereplésével jön az új Macbeth-film

A Variety szerint egy időre elválnak a Coen tesók útjai, ugyanis Joel Coen egyedül vág bele egy Macbeth-film rendezésébe, méghozzá felesége, Frances McDormand és Denzel Washington főszereplésével.

Már azt is tudni, hogy a többszörös Oscar-díjas Joel Coen maga írja majd a forgatókönyvet az eredeti Shakespeare mű nyomán, a filmet pedig még idén tető alá akarja hozni. Természetesen a kétszeres Oscar-díjas Denzel Washington kapta Macbeth szerepét, míg feleségét a szintén Oscar-díjas McDormand fogja alakítani.

Az már biztos, hogy Washington nem fog unatkoznia közeljövőben, ugyanis először a Warner Bros. Little Things című filmjét fogja leforgatni, ezt a Macbeth követi, majd belefog következő saját rendezésébe, a Michael B. Jordan főszereplésével érkező Journal for Jordan című filmbe is.

A Coen fivérek a tavalyi díjszezonban a Netflixnek készítettek Buster Scruggs balladája című westernjükkel hallattak magukról. A produkció, amelyet együtt írtak és rendeztek, forgatókönyvéért Oscar-jelölést kapott.

(Borító: variety.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/70858/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,Denzel Washington,dráma,Frances McDormand,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?