Blogolj!

15 év után véget ér az Odaát

Hivatalosan is bejelentették, hogy a meglepően hosszú pályafutást megélt Odaát (Supernatural) a soron következő 15. évaddal véget ér.

Sam és Dean Winchester 2005-ben vette fel a harcot a démonokkal, vámpírokkal vérfarkasokkal és úgy minden természetfeletti lénnyel, most azonban az útjuk végéhez érnek. Igazság szerint már baromi rég érett a lezárás, de a széria akkora rajongói bázisra tett szert az kezdetek óta, hogy sem a készítők sem a szereplők nem akarták még lezárni a két főhős sorsát.

Most azonban már biztos, hogy a következő 15. évad lesz Sam és Dean utolsó nagy balhéja, ugyanis a hírt az őket alakító két színész, Jared Padalecki és Jensen Ackles jelentette be, természetesen a csapat oszlopos harmadik tagjával, a Castielt megformáló Misha Collinsszal közösen.

A srácok a videóban kifejezték hálájukat a rajongók hosszú éveken át tartó támogatása iránt, valamint elmondták, hogy ugyan nagyon várják a jövő évet, de egyben az lesz a finálé is. A masszív rajongótábort és sikereket mi sem bizonyítja jobban, minthogy eredetileg öt évadosra tervezték a szériát.

(Borító: lrmonline.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/70603/pics/lead_800x600.jpg
dráma,horror,Mystery,Rövidzárlat,Sorozat,vígjáték
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?